MM-tason vauhtielämyksiä

Suomessa ajettavan FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailun, Neste Rallin, perinteet ulottuvat pitkälle. Keski-Suomessa ajettava ralli on tullut maailmalla kuuluisaksi nopeista sorateistään, näyttävistä hypyistään sekä mahtavista järvimaisemistaan. Tapahtuma on Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia, ja myös kilpailijamäärältään yksi MM-sarjan suurimmista.

27.-30.7.2017 ajettava Neste Ralli kurvaa yleisön eteen peräti 25 jännittävän erikoiskokeen voimin. Kilpailun perinteikkäänä keskuksena jatkaa Jyväskylä, jossa järjestetään ralli tänä kesänä jo 67. kertaa.

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva Paviljongin kilpailukeskus ja huoltoparkki kestitsevät kisavieraita koko tapahtuman ajan. Huoltotaukojen aikana lähietäisyydeltä on mahdollista seurata niin tähtikuljettajia, ammattilaistiimejä kuin virtaviivaista ajokalustoakin.

Paviljongin oheistapahtumat; toiminta- ja näyttelypisteet, ravintolavalikoima sekä huikeat podiumseremoniat tarjoavat niin ikään viihdyttäviä hetkiä moneen makuun. Riehakkaissa Ralliareena-kisakatsomoissa ja upeasti uudistuneissa VIP-tilaisuuksissa on mahdollisuus viihtyä tänä vuonna entistä monipuolisemmissa ympäristöissä.

Tervetuloa Neste Rallin unohtumattomaan tunnelmaan.

Neste Rallin virallinen lippupiste Jyväskylässä, Sokos Hotel Alexandrassa (Hannikaisenkatu 35, 2. krs), palvelee asiakkaita lauantaihin, 29.7. saakka. Rallipasseja pääset hankkimaan lähes 150 Neste-liikenneasemalta ympäri Suomea. Tarkemmat tiedot erikoiskokeista reittikarttoineen, lähestymisohjeineen ja EK-alueiden palveluineen löydät Neste Rallin virallisesta Tuulilasin Katsojaoppaasta sekä Neste Rally Finland App 2017 -mobiilisovelluksesta.