MM-tason vauhtielämyksiä

Suomessa ajettavan FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailun, Neste Rallin, perinteet ulottuvat pitkälle. Keski-Suomessa ajettava ralli on tullut maailmalla kuuluisaksi nopeista sorateistään, näyttävistä hypyistään sekä mahtavista järvimaisemistaan.

Tapahtuma on Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia, ja myös kilpailijamäärältään yksi MM-sarjan suurimmista. Kilpailun perinteikkäänä keskuksena toimii Jyväskylä, jossa järjestetään ralli ensi vuonna jo 69. kertaa.

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva Paviljongin kilpailukeskus ja huoltoparkki kestitsevät kisavieraita koko tapahtuman ajan. Huoltotaukojen aikana lähietäisyydeltä on mahdollista seurata niin tähtikuljettajia, ammattilaistiimejä kuin virtaviivaista ajokalustoakin.

Paviljongin oheistapahtumat; toiminta- ja näyttelypisteet, ravintolavalikoima sekä huikeat podiumseremoniat tarjoavat viihdyttäviä hetkiä moneen makuun. Riehakkaissa Ralliareena-katselualueilla ja laadukkaissa hospitality-tilaisuuksissa on mahdollisuus seurata MM-rallia viihtyisissä puitteissa niin kaupunki- kuin metsäympäristöissäkin.

FIA julkaisee ensi vuoden rallin MM-sarjan kalenterin syksyllä 2018. Neste Rallin kilpailupäivämäärän vahvistumisen yhteydessä käynnistyy Rallipassien ennakkomyynti verkossa. Neste Rallin reitti erikoiskokeineen tullaan julkaisemaan keväällä 2019. Julkaisun yhteydessä ennakkomyynti käynnistyy hospitality-tilaisuuksien ja muiden lipputuotteiden osalta. Suomen MM-rallin viralliset kisatuotteet ovat ympärivuotisessa myynnissä AKK:n verkkokaupassa osoitteessa Moottoriurheilukauppa.fi (valikoima vaihtelee sesongin mukaan).

Tervetuloa Neste Rallin unohtumattomaan tunnelmaan.