MM-tason vauhtielämyksiä

Suomessa ajettavan FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailun, Neste Rallin, perinteet ulottuvat pitkälle. Keski-Suomessa ajettava ralli on tullut maailmalla kuuluisaksi nopeista sorateistään, näyttävistä hypyistään sekä mahtavista järvimaisemistaan.

Tapahtuma on Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia, ja myös kilpailijamäärältään yksi MM-sarjan suurimmista. Kilpailun perinteikkäänä keskuksena toimii Jyväskylä, jossa järjestettiin ralli tänä vuonna jo 67. kertaa.

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva Paviljongin kilpailukeskus ja huoltoparkki kestitsevät kisavieraita koko tapahtuman ajan. Huoltotaukojen aikana lähietäisyydeltä on mahdollista seurata niin tähtikuljettajia, ammattilaistiimejä kuin virtaviivaista ajokalustoakin.

Paviljongin oheistapahtumat; toiminta- ja näyttelypisteet, ravintolavalikoima sekä huikeat podiumseremoniat tarjoavat niin ikään viihdyttäviä hetkiä moneen makuun. Riehakkaissa Ralliareena-katselualueilla ja laadukkaissa VIP-tilaisuuksissa on mahdollisuus viihtyä monipuolisissa ympäristöissä.

Rallipassit ja Rallipassilahjakortit ensi kesän tapahtumaan ovat ennakkomyynnissä AKK:n verkkokaupassa osoitteessa moottoriurheilukauppa.fi.

Tervetuloa Neste Rallin unohtumattomaan tunnelmaan.

Suomen MM-rallin tapahtumapäivämäärä julkaistaan syksyllä FIA:n vahvistettua rallin MM-sarjan kalenterin vuodelle 2018. Neste Rallin kilpailureitti paljastetaan alkukeväästä 2018. Lisätietoa tapahtuman oheisohjelmista ja VIP-tilaisuuksista tullaan julkaisemaan keväällä 2018.