Lutakon alue

Lutakon alueen sulkuajat, rajoitukset ja liikennejärjestelyt 21.7.–1.8.

Lutakon huoltoalue sijaitsee Jyväskylä Paviljongin ja sataman alueella, kaupungin keskustan ja Matkakeskuksen tuntumassa.

Paviljongin alue on suljettuna perjantaista 21.7. kello 7.00:sta tiistaihin 1.8. kello 21.00:aan. Uno Savolan katu on suljettuna liikenteeltä maanantaista 24.7. kello 7.00 alkaen maanantaihin 31.7. kello 7.00 saakka. Ainoastaan luvanvarainen huolto- ja tontille ajo sallitaan. Sataman alueella Satamakadun pysäköintialue on suljettu maanantaista 24.7. klo 8:00- maanantaihin 31.7. klo 21:00 asti sekä pysäköintikäytössä oleva sataman kärjen hiekkakenttä on suljettuina keskiviikosta 26.7. kello 8.00 alkaen maanantaihin 31.7. kello 21.00 saakka.

Jalankulku ja pyöräily

Jalankulku- ja pyöräliikenne toimii pääosin normaalisti lukuun ottamatta Satamakadun vieressä kulkevien kevyen liikenteen väylien sulkemista sekä Rantaraitin kaventamista satamana pysäköintialueen ja Lutakonaukion välisellä osuudella kilpailuliikenteen aikana 27- 30.7.2017. Kulkeminen Rantaraitilla on mahdollista koko tapahtuman ajan.

Pysäköinti Lutakon ja sataman alueella

Pysäköintipaikkoja ei alueella ole ralliyleisölle lukuun ottamatta Lutakonaukion alla sijaitsevaa P-Paviljonki 1 -pysäköintihallia, joka on yleisön käytettävissä kapasiteettinsa sallimissa rajoissa. Jyväskylän keskustan pysäköintitalot ja -paikat sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä.

Pysäköinninvalvonta valvoo Lutakon ja sataman aluetta normaalisti ja liikennettä haittaavat, väärin pysäköidyt autot siirretään tarvittaessa alueelta pois pakkosiirroin. Jyväskylän keskustan pysäköintipaikkojen ja -talojen sijainnit löydät tästä kartasta

Taksiasemat

Uno Savolan kadun taksiasema siirtyy rallien ajaksi 24.7.–31.7. Piippukadun kääntöpaikalle. Ralliyleisöä palvelee sen lisäksi läheinen Matkakeskuksen taksiasema, jonne on lyhyt matka ratapihan ylittävää kävelysiltaa pitkin.