Uutiset

Valtteri Bottas ralliauton rattiin Ralli SM -kauden avauksessa: ”Kokemus on täysin uusi minulle”

Tammikuun lopulla ajettavassa Ralli SM -sarjan avauskisassa Arctic Lapland Rallyssa nähdään autourheilun todellista tähtiloistoa, kun F1-kuljettaja Valtteri Bottas osallistuu kilpailuun rallin kuninkuusluokan WRC-kilpurilla. ”Flying Finn – Tehtävä Tunturissa” -nimellä kulkevassa haasteessa Bottaksen kartanlukijana toimii rallin kaksinkertainen maailmanmestari Timo Rautiainen.

Rallin MM-sarja palaa Ylen kanaville - "Saamme parhaan mahdollisen näyttämön"

Yle on hankkinut ralliautoilun MM-sarjan esitysoikeudet seuraavaksi kahdeksi kaudeksi ja option kahdesta sitä seuraavasta kaudesta.

Jari-Matti Latvala palkittiin MM-sarjan päätösgaalassa

Viime viikonloppuna Australian MM-rallin voittanut ja osaltaan Toyota Gazoo Racingille tiimimestaruuden varmistanut Jari-Matti Latvala ei jäänyt tyhjin käsin myöskään rallin MM-sarjan päätösgaalassa.

Nesteen tiimille palkinnot Sponsorointi & Tapahtumat Awards -juhlassa

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry palkitsi Sponsorointi & Tapahtumat Awards -juhlassa ansioituneita sponsorointitekoja ja tapahtumia. Nesteen alan ammattilaiset keräsivät tunnustusta kahden palkinnon muodossa: Vuoden Sponsori sekä kunniamaininta kansainvälisen toteutuksen kategoriassa.

Video: Sunisella edessä ensimmäinen Australian MM-ralli

Rallin MM-sarjan päätösosakilpailu ajetaan tällä viikolla Australiassa. Kaukaiseen kilpailuun lähtee Suomesta tuttu kuljettajakolmikko: Toyotan riveissä ajavat Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi sekä Fordin Teemu Suninen, joka osallistuu nyt urallaan ensimmäisen kerran kyseiseen ralliin.

Taktisesti järkevä ajo toi Suniselle rutkasti kokemusta

Teemu Suninen ajoi Katalonian MM-rallin 11.sijalle. Pelkkää sijoitusta tärkeämpää oli kokemus, jonka Suninen hankki haastavista olosuhteista Katalonian MM-rallissa.

Tade Lario luokkansa toinen Katalonian MM-rallissa

Rallin MM-sarjassa WRC3-luokassa kilpaileva helsinkiläiskuljettaja Taisko "Tade" Lario sijoittui kauden päätöskisassa Kataloniassa luokassaan toiselle sijalle.

Osallistu ja äänestä! Ralliareenat ja "Life Happens. Rally Helps." -kampanja palkintoehdokkaina

Neste Rallin Ralliareenat ovat ehdolla Vuoden tapahtumaksi ja "Life Happens. Rally Helps." -hyväntekeväisyyskampanja Vuoden sponsorointiteoksi. Kumpaakin pääsee äänestämään 11.11. mennessä kilpailun järjestävän Sponsorointi- ja Tapahtumamarkkinointi -yhdistyksen verkkosivustolla (ks. linkit lopussa).

Esapekka Lappi Citroënille - Neste Ralli 2017 -voittajan MM-ralliura jatkuu ranskalaistallissa

Urallaan yhden MM-rallin voittanut Esapekka Lappi siirtyy kauden päätteeksi Citroënin WRC-kuljettajaksi. Talli on rallin MM-sarjan kuninkuusluokassa Lapin uran toinen.

Suomi sai siirrettyä Neste Rallin elokuun alkuun: ”Pääsemme toteuttamaan yleisölle entistäkin paremman MM-rallin”

MM-rallin järjestäjä AKK Sports Oy on jo pitkään halunnut siirtää rallin elokuun puolelle ja nyt se sai tahtonsa läpi. Suomen suurin vuosittainen urheilutapahtuma, Neste Ralli, ajetaan ensi vuonna 1.-4.8. ja näin ralli palaa perinteikkäälle paikalleen, jolla se on ollut viimeksi vuonna 2015 ja sitä aiemmin.

FIA vahvisti MM-rallikalenterin 2019 - Neste Ralli ajetaan elokuun alussa

Kansainvälinen autoliitto FIA on julkistanut rallin MM-sarjan kalenterin vuodelle 2019. Suomen MM-ralli eli Neste Ralli siirtyy elokuun puolelle ja se ajetaan niin, että päätöspäivä on sunnuntai 4.8.

Jari Huttunen WRC2-luokan neljäs Walesin MM-rallissa

Jari Huttunen sijoittui sunnuntaina päättyneessä Walesin MM-rallissa WRC2-luokan neljänneksi. Hyundai Motorsportin kuljettajien kehitysohjelmassa i20 R5-autolla kilpailevan Huttusen aikaero luokan voittaneeseen Kalle Rovanperään oli hieman alle kolme minuuttia.