Uutiset

Podcast: Neste Rallin kilpailunjohtaja Kai Tarkiainen

Neste Rallin podcastin vieraana on tällä kertaa itseoikeutetusti kilpailunjohtaja Kai Tarkiainen.

Neste Ralli ja Mediatalo Keskisuomalainen yhteistyöhön – uudistunut Kisaopas maksutta diginä kaikille

​Suomen MM-ralli, Neste Ralli ja Mediatalo Keskisuomalainen aloittavat mediayhteistyön, jonka myötä Mediatalo Keskisuomalainen toteuttaa tänä vuonna Neste Rallin virallisen Kisaoppaan. Tulevana kesänä autourheilukansa pääsee nauttimaan MM-rallin kattavasta infopaketista kahdessa muodossa; sekä digitaalisena näköislehtenä että tabloid-muotoisena printtiversiona. Uutta on myös verkkolehden maksuttomuus sekä printtilehden pieni hinta, joilla halutaan palvella yhteisiä yleisöjä entistä paremmin.

Podcast: Pakarisen grillissä Flying Finn Future Star 2015 Jari Huttunen

Neste Rallin podcastissa on tällä kertaa vieraana Jari Huttunen. Huttunen valittiin rallin Flying Finn Future Stariksi vuonna 2015 ja hän kuuluu AKK:n Flying Finn Academyn rallivalmennettaviin.

Jari-Matti Latvalalle 34 vuotta täyteen, paljon onnea!

Maailman kaikkien aikojen kokenein rallikuljettaja Jari-Matti Latvala viettää tänään 34-vuotissyntymäpäiviään (syntynyt 3.4.1985, Töysä).

Nelinkertainen maailmanmestari täytti 60 - paljon onnea, Juha Kankkunen!

Rallin nelinkertainen maailmanmestari Juha Kankkunen täyttää tänään 2. huhtikuuta 60 vuotta.

Suninen karisti apinan selästään ja ajoi Korsikan MM-rallin viidenneksi

Alkukauden huonot rallit olivat Korsikalla vain kaukainen muisto, jonka Teemu Suninen painoi unohduksiin Korsikan MM-rallin viidennellä sijallaan. Eroa rallin voittaneeseen Thierry Neuvilleen kertyi 1.24,6 minuuttia.

Neste Rallin 2019 Rally Guide 1 on julkaistu

Ensimmäinen virallinen asiakirja, joka paljastaa Neste Rallin 2019 kaikki salaisuudet kilpailijoille, median edustajille ja suurelle yleisölle, on julkaistu. Rally Guide 1, joka julkaistaan ainoastaan englanniksi, löytyy näiltä verkkosivuilta Kilpailijat-osiosta.

Ylen lähetykset Korsikan MM-rallista

Rallin MM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna 28.-31.3. Ranskalle kuuluvalla Korsikan saarella.

Suninen aikoo hyödyntää nuoruutensa asfalttikokemuksen Korsikalla

Teemu Suninen lähtee odottavin mielin huomenna alkavaan Korsikan MM-ralliin. Kausi on alkanut Ford-kuljettajalta kaksijakoisesti, joten ensisijaisesti mies suunnittelee käännettä tasaisempiin suorituksiin.

Korsikan kurveihin neljä suomalaista - Suniselle etua kartingista?

Rallin MM-sarja 2019 jatkuu tulevana viikonloppuna legendaarisella Korsikan MM-rallilla. Takaisin Eurooppaan Meksikon kisan jälkeen siirtynyt MM-sarja vaihtaa näin ollen mantereen lisäksi ajoalustaa, sillä kyseessä on kauden ensimmäinen niin sanotusti puhdas asfalttiralli.

Rovanperä innoissaan ensimmäisestä Korsikan MM-rallistaan: ”Täysin ainutlaatuinen ralli”

Monte Carlossa ja Ruotsissa saavuttamiensa kakkossijojen jälkeen Kalle Rovanperä janoaa lisää hyviä tuloksia WRC2 Pro –luokassa. Rovanperä ja kartanlukija Jonne Halttunen kilpailevat Korsikalla ensimmäistä kertaa.

Syksyllä julkaistaan kirja Tommi Mäkisestä

”Jos pitäisi lähteä kuuhun, pitäisi mennä Nasan juttusille. Mutta kun tehdään ralliautoja, pärjätään ihan omilla avuilla, tiedoilla ja taidoilla. Pitää uskaltaa lähteä ja valita oikeat ihmiset ja saada porukka tekemään.” – Tommi Mäkinen

Neste Rallin järjestäjä AKK Sports ja ICT-toimija Office Management yhteistyöhön

Neste Rallin järjestäjä AKK Sports Oy ja Office Management Oy ovat allekirjoittaneet 15.2.2019 yhteistyökumppanisopimuksen Suomen MM-rallin ICT-ratkaisun toteutuksesta.