Uutiset

Juuso Nordgren kolmas kauden avauskisassaan

Rallikuljettaja Juuso Nordgren yhdessä kartanlukijansa Tapio Suomisen kanssa avasivat kisakautensa upeasti kolmannella sijalla Tsekin mestaruussarjan toisessa osakilpailussa.

Tulevaisuuden Tähti Nordgren viivalle Tšekin mestaruussarjan kisaan

Rallikuljettaja Juuso Nordgren yhdessä kartanlukijansa Tapio Suomisen kanssa avaavat kisakautensa tulevana viikonloppuna Tšekin mestaruussarjan toisessa osakilpailussa.

Urheiluministeri Terho: "Neste Ralli on vakiintunut osa suomalaista autourheilukulttuuria"

Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho on nähnyt ja kokenut aitiopaikalta suomalaisen huippu-urheilun osaamista mainioine tuloksineen. Ministeri myös myöntää, ettei moottoriurheilun arvostus Suomessa ole ehkä niin korkealla kuin sen pitäisi.

Toyotan suomalaiskartturit: Ennätysmies ja tunnelman nostattaja

“Vasen täys, eiku...” Kartanlukijat tuntevat hyvin ammattiinsa liittyvät vanhat vitsit ja epäkiitolliset otsikot, joihin heidät nostetaan lähinnä virheidensä ansiosta. Ilman osaavaa aisaparia ei parhainkaan kuljettaja kuitenkaan ikinä menestyisi. Teräksenkovasta taidosta malliesimerkkejä ovat Miikka Anttila ja Janne Ferm, Toyotan suomalaiskartturit.

Latvala ja Lappi suomalaistoivot Korsikalla

MM-sarjan neljäs osakilpailu vie kuljettajat kauden ensimmäiseen puhtaaseen asfalttiralliin Ranskan Korsikalle. Suomalaiskuljettajista Korsikan koitokseen osallistuvat tänä vuonna Toyota-pilotit Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi.

Neste Rallin 2018 Rally Guide 1 on julkaistu

Ensimmäinen virallinen asiakirja, joka paljastaa Neste Rallin 2018 kaikki salaisuudet kilpailijoille, median edustajille ja suurelle yleisölle, on julkaistu. Rally Guide 1, joka julkaistaan ainoastaan englanniksi, löytyy näiltä verkkosivuilta Kilpailijat-osiosta.

Ennakkokurkistus erikoiskokeisiin: reitti kilpailujohdon silmin

Reittivastaava, apulaiskilpailunjohtaja Kari Nuutinen on ollut osa Suomen MM-rallitiimiä jo vuodesta 1993. Hän tietää ja tuntee Neste Rallin erikoiskokeet tänäkin vuonna kuin omat taskunsa. Lue tästä yhteenveto hurjasti uudistuneesta reitistä, joka on tehty Nuutisen mukaan erityisellä palolla ja yleisöä palvellen.

Hurjasti uudistunut reitti laittaa kuskien taidot koetukselle - ”spektaakkeli, jota tuskin on ennen nähty”

Suomen MM-rallin, Neste Rallin, kilpailureitti on vuosi toisensa jälkeen nostanut kuskeille ennakkoon jännittyneen odotuksen pintaan. Tänä vuonna äärimmäisen haastavilla Keski- Suomen sorateillä punnitaan kykyjä ja henkistä kanttia lukuisine erilaisine tiestöineen, suunnanmuutoksineen ja rytminvaihdoksineen.

Neste Rallin reitti julkistetaan huomenna - seuraa tilaisuutta livenä!

Neste Rallin 2018 reitti julkistetaan tiistaina 6. maaliskuuta kello 10.00 alkaen.

Kahdeksas sija täytti Sunisen tavoitteen Ruotsin MM-rallissa

Teemu Suninen toi Ford Fiesta WRC:nsa Ruotsin rallin maaliin kisan kahdeksantena. Eroa kisan voittaneeseen Thierry Neuvilleen kertyi 2.52,2 minuuttia.

Jari Huttusen MM-kausi alkoi WRC2-luokan kuudennella sijalla

Sunnuntaina päättynyt Ruotsin MM-ralli toi WRC2-luokassa ensimmäistä täyttä kauttaan ajavalle Hyundai-kuljettaja Jari Huttuselle ja kartanlukija Antti Linnakedolle kuudennen sijan.

Tade Lario osoitti loistavaa vauhtia - kolmas sija säilyi MM-sarjassa

Helsinkiläinen rallikuljettaja Taisko "Tade" Lario ajoi kahdeksanneksi kovatasoisessa WRC3-luokassa Ruotsin MM-rallissa.

Suninen vauhdissa Ruotsin MM-rallin avauspäivänä

Teemu Suniselle Ruotsin MM-rallin ensimmäinen varsinainen kilpailupäivä oli erittäin onnistunut.