Family Lounge viihdyttää Neste Rallin kilpailukeskuksessa

14.7.2017 16:00Suomen MM-ralli, Neste Ralli, tarjoaa 27.-30.7. jälleen monipuolisia oheistapahtumia koko perheelle. Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen sisätiloihin rakentuva Family Lounge on perheen pienimmille suunnattu puuhamaa, joka viihdyttää hauskoilla aktiviteeteilla uuden Disney∙Pixarin Autot 3 –elokuvan hengessä.

Family Lounge on avoinna koko tapahtuman ajan ja tarjoaa iloista puuhaa lapsille mm. RC- ja potkuautojen, sekä kirjojen ja väritystehtävien parissa. Alueen ympärille levittäytyvät koko perheelle kisaevästä tarjoava Fabriikki Fast Food Cafe & Bar, virtuaalisen autourheilun ystävien eMotorsport Lounge sekä Mobilian nostalgisten ralliautojen näyttely.

Autourheilumaailmasta tuttuja ääniä Disney∙Pixarin Autot 3 –elokuvassa

Neste Rallin kisaviikon perjantaina, 28.7., ensi-iltaan Suomessa kautta maan tulevassa Autot 3 -elokuvassa kuullaan tällä kertaa rallimaailmasta tuttua nimeä, kun Toyotan WRC-kuski Jari-Matti Latvala on antanut äänensä Ville Vinha (Bobby Swift) -nimiselle hahmolle. Elokuvassa ääninäyttelee myös useita muita autourheilun saralta tunnettuja henkilöitä, kuten rata-autoilija Emma Kimiläinen, Formula 1 -selostaja Niki Juusela, sekä legendaarinen urheiluselostaja Matti Kyllönen.

Uusien ja huippunopeiden kilpa-autojen varjoon jäänyt legendaarinen Salama McQueen joutuu yllättäen sivuun rakastamastaan lajista. Päästäkseen takaisin kilparadoille se tarvitsee avukseen nuoren ja innokkaan mekaanikon Cruz Ramirezin, jolla on omat voittosuunnitelmansa, sekä lisäksi inspiraatiota edesmenneeltä Hudson Hornetilta ja vielä sattumankin puolelleen. Pystyäkseen todistamaan, ettei vanhan mestarin aika ole vielä ohi, numero 95 joutuu panemaan kaikkensa peliin Piston Cupin mahtavimmalla areenalla!

”Kahdessa ensimmäisessä Autot-elokuvassa olemme päässeet kuulemaan Formula 1 -kuljettajien, Mika Häkkisen ja Mika Salon, ääntä. Meitä ilahduttaa erityisesti, että kolmannessa elokuvassa ääneen pääsee maailmanluokan rallikuski, jonka menoa on mahdollista ihastella myös meillä Neste Rallissa. Tervetuloa nauttimaan kokon perheen voimin rallihuveista niin Paviljongille Family Loungeen kuin erikoiskokeillekin!”, toivottaa Jani Backman, Neste Rallin promoottori.

Ralliviikonloppuna Autot 3 –elokuva tulee ensi-iltaan myös Finnkinon Fantasia –elokuvateatterissa Jyväskylässä. Katso elokuvan traileri tästä.