Keksi Skruvatille slogan ja voita 250 € lahjakortti!

27.10.2017 13:06AKK:n yhteistyökumppani Skruvat.fi on 2008 perustettu, Pohjoismaiden suurin autonosia myyvä verkkokauppa. Kesällä Skruvat esittäytyi suomalaiselle autourheilukansalle Neste Rallissa ja Tulevaisuuden Tähti -kilpailussa; ensi vuonna yhteistyö vahvistuu sekä Ralli SM - ja Rallicross SM -sarjojen, että AKK Driver Academyn puitteissa.

Tänä vuonna AKK:n kanssa tehty yhteistyösopimus kattaa useita eri hankkeita aina rallin MM-osakilpailusta SM-sarjoihin sekä nuorisovalmennustyöhön. Aiemmin Skruvat on toiminut autourheilussa Ruotsin ja Norjan markkinoilla mm. Ruotsin MM-rallin sekä WRC-kuljettaja Henning Sohlbergin yhteistyökumppanina.

“Haluamme olla tukemassa monipuolisesti suomalaista moottoriurheilua ja mukana kaikenikäisten harrastajien toiminnassa. Olemme olleet autourheilussa mukana jo vuosia Ruotsissa ja on hienoa päästä tekemään yhteistyötä myös Suomessa. Tällä hetkellä meillä on näissä maissa yhteensä jo miljoona asiakasta", kertoo Skruvat.fi:n toimitusjohtaja Peter Jakobsson

Yhteistyön kunniaksi Skruvat lanseeraa lystikkään slogan-kilpailun, jonka voittaja palkitaan 250 euron arvoisella lahjakortilla Skruvat.fi:n verkkokauppaan. Kilpailu on voimassa 15.11. saakka.

Osallistu kilpailuun tästä!