Neste Ralli alamäkiluistelun MM-osakilpailussa - voita Rallipassit kesän tapahtumaan

2.2.2018 11:42Alamäkiluistelun maailmanmestaruussarja kisataan 3.2. jälleen Jyväskylän Laajavuoressa. Neste Rallin sosiaalisen median kautta pääset osallistumaan Red Bull Crashed Ice -aiheiseen kilpailuun, jossa palkintona odottavat Rallipassit heinäkuun lopussa ajettavaan Suomen MM-ralliin.

Jyväskylän Red Bull Crashed Ice -osakilpailu on ansainnut klassikko-statuksen alamäkiluistelukalenterissa ja noussut yhdeksi luistelijoiden suosikkikilpailuista. Tänä vuonna yleisölle on tarjolla entistä enemmän viihdettä, sillä tapahtuma on yksipäiväinen ja katsojat pääsevät tunnelmoimaan niin miesten, naisten kuin nuortenkin finaalit saman iltapäivän aikana. 

Osakilpailu luistellaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa päivänvalossa, mikä erottaa sen kaikista vastaavista MM-tapahtumista ympäri maailmaa, korostaen suomalaista talvimaisemaa. Tapahtuman päätteeksi lavalle nousee huippuluokan artistikattaus, ja jälkibileet voivat alkaa. Katso lisätietoa täältä.

Neste Rallin Facebook- ja Instagram-sivujen kautta pääset osallistumaan 3.-4.2. kilpailuun, jossa kuvaa kommentoimalla osallistut arvontaan, jossa mahdollisuus on voittaa Rallipassit sekä itsellesi että kommenttiin tägäämällesi kaverille. Onnea kilpailuun!