Neste Rallin liput liikkuvat aiempaa nopeammin – olethan ajoissa liikkeellä

10.7.2017 15:46Suomen MM-rallin lippujen kysyntä on ollut tapahtumajärjestäjä AKK Sportsin mukaan erittäin vilkasta.

Sekä Neste Rallin Rallipassien että VIP-lippujen ennakkokysyntä on ollut merkittävästi vilkkaampaa kuin aiempina vuosina ja järjestäjä kehottaakin erityisesti VIP-lippujen ostoa harkitsevia toimimaan nopeasti, koska osassa VIP-tilaisuuksia lippuja on enää vain vähän tarjolla. 

Järjestäjä on varannut Rallipasseja ja muita Neste Rallin pääsylippuja eri myyntikanaviin reilusti tarjolle, mutta kovan ennakkokysynnän perusteella myös näiden osalta ostajien kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä, jotta saavat lippunsa vaivatta ostettua.

Tällä hetkellä Neste Rallin pääsylippuja on onlinemyynnissä niin AKK:n omassa, lisenssikumppani High Peakin operoimassa Moottoriurheilukauppa.fi-verkkokaupassa, kuin Lippu.fin sivuilla. Neste Rallin virallisia VIP-tilaisuuksia pääsee hankkimaan rallin virallisen hospitality-kumppani Starsquadin sivuilta.

Rallipasseja myydään valtakunnallisesti Neste-liikenneasemilla. Neste Rallin virallinen lippupiste Jyväskylässä, Original Sokos Hotel Alexandrassa (Hannikaisenkatu 35) avaa ovensa tiistaina 18.7. ja on auki aina kisaviikon lauantaihin, 29.7., saakka. Virallinen lippupiste tarjoaa koko Suomen Rallin lippuvalikoiman erilaisista Rallipasseista aina Jyväskylän Paviljongin huoltoparkin rannekkeisiin sekä Jyväskylän Harjun erikoiskoelippuihin.

Erikoiskoelippuja on mahdollista ostaa maastossa erikoiskokeiden sisäänkäynnin yhteydessä. Alle 12-vuotiaat rallifanit pääsevät maksutta vanhempien seurassa kaikille Neste Rallin erikoiskokeille ja Paviljongin kilpailukeskuksen sekä huoltoparkin tapahtumiin. Sisäänpääsylipun ostaneiden näkö- ja liikuntarajoitteisten mukana saapuvien henkilökohtaisten avustajien (1 avustaja/henk.) sisäänpääsy kaikille erikoiskokeille sekä Paviljongin tapahtumiin on niin ikään maksuton.

Lisätietoja lipunmyynnistä löydät tapahtuman kotisivuilta täältä.