Neste Rallin kumppanit 2017

 • Neste

  Neste on öljynjalostuksen ja uusiutuvien ratkaisujen edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme huippututkimukseen perustuvia puhtaamman liikenteen ja teollisuuden tuotteita.
  Lue lisääPiilota
 • Vastuullinen toimintamme on saanut tunnustusta muun muassa Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksissä ja maailman vastuullisimpien yhtiöiden Global 100 -listalla. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli noin 15 miljardia euroa, ja osakkeemme on listattu NASDAQ Helsingissä. Puhtaampaa liikennettä, energiaa ja elämää vie eteenpäin noin 5 000 ammattilaista. Lisätietoa: www.neste.com/fi

 • Toyota

  Toyota on innovatiivinen autoalan suunnannäyttäjä. Hybridimallistomme on Suomen laajin ja sisältää seitsemän automallia. Hybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä ja ajaminen on hauskaa koko matkan. Toyotalla on hybrideistä 20 vuoden ja 10 miljoonan auton kokemus. www.toyota.fi
 • Jyväskylä / Visit Jyväskylä

  Jyväskylä on lähes 140 000 asukkaan innovatiivinen liikunnan ja hyvinvoinnin kaupunki, jossa joka neljäs vastaantulija on opiskelija. Jyväskylän kaupungin alla toimiva Visit Jyväskylä vastaa alueen matkailumarkkinoinnista ja –neuvonnasta.
  Lue lisääPiilota
 •  

  Arkkitehti Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva kaupunki tarjoaa vierailleen luontoelämyksiä keskellä kaupunkia, ajatuksia herättävää kulttuuria ja haastaa mukaan virkistävään liikkeeseen, joka jättää jäljen – jokaiseen omanlaisensa. Kaupungissa järjestetään vuosittain yli 5 000 erikokoista tapahtumaa ja alueella yöpyy vuosittain lähes 570 000 matkailijaa.

  Matkailumarkkinointi vastaa alueen yhteismarkkinoinnin koordinoinnista ja toteutuksesta, Visit Jyväskylän sähköisten kanavien sisältökokonaisuuksista ja kehittämisestä, painotuotteista, kampanjoista, messuista sekä kumppanuuksien rakentamisesta ja alueen verkostoyhteistyöstä. Vuosittain toteutettavat toimenpiteet valitaan ja määritellään resurssien ja tavoitteiden mukaan. Markkinoinnissa korostetaan liikunta- ja hyvinvointiteemoja ja nostetaan esille ajankohtaisia tapahtumia. Yleis- ja imagomarkkinoinnin lisäksi Visit Jyväskylä toteuttaa kohdennettua markkinointia lapsiperheille, ryhmille ja tapahtumamatkailijoille. Markkinoinnin sisältösuunnittelussa huomioidaan myös muut pysyvät matkailulliset vetovoimatekijät ja vahvuudet, kuten Alvar Aallon arkkitehtuuri, Unescon maailmanperintökohteet, luonto ja Päijänteen vesistö.

  Matkailuneuvonta vastaa matkailun kasvokkain tapahtuvasta ja digitaalisesta asiakaspalvelusta sekä sen kehittämisestä. Digitaalisia asiakaspalvelukanavia ovat mm. sähköposti, chat-palvelu, visitjyvaskyla.fi -portaali ja Facebook. Matkailuneuvonta hoitaa esitetilauksia, opasvälitystä ja opastuksiin liittyvien ohjelmien suunnittelua, alueen matkailutilastojen koontia ja osallistuu messu- ja myyntikierroksille. Matkailuinfosta saa esitteitä ja karttoja sekä ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa Jyväskylän seudun käyntikohteista, tapahtumista, palveluista ja aktiviteettimahdollisuuksista.

  www.visitjyvaskyla.fi

 • A4 Tulosta / Xerox

  A4 Tulosta Oy, valtuutettu Xerox-jälleenmyyjä, tarjoaa kattavat palveluratkaisut asiakkaan asiakirjahallintaan.
  Lue lisääPiilota
 • Toimivat tulostus-, skannaus- sekä arkistointiprosessit mahdollistavat tehokkaan toimistoympäristön. Palvelut tuotetaan kansainvälisiä Xeroxin resursseja ja tukipalveluita hyödyntäen. Xerox-ratkaisut sopivat kaikille - niin suurille kuin pienillekin yrityksille ja yhteisöille.

  Suomen MM-rallin kumppanuus Xeroxin kanssa on maailman pitkäaikaisin yhtäjaksoinen urheilumarkkinointisopimus jo vuodesta 1967 lukien. 

  A4 Tulosta tuottaa Xeroxin palvelukumppanina ja jälleenmyyjänä Neste Rallin kaikki tulostuspalveluratkaisut. Tervetuloa tutustumaan! www.a4tulosta.fi

 • Hartwall

  Hartwall on juoma-alan innovatiivinen suunnannäyttäjä. Tarjoamme juomanautintoja kaikkiin tilanteisiin, menestymme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja toimintaamme ohjaa lupaus korkeasta laadusta.
  Lue lisääPiilota
 • Tuotevalikoimaamme kuuluu oluita, siidereitä ja long drink -juomia, pullotettuja vesiä, virvoitusjuomia sekä yhä uudenlaisia erikoisjuomia. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Lapin Kulta, Karjala, Foster's ja Heineken -oluet sekä Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Upcider ja Hartwall Original Long Drink. www.hartwall.fi

   

 • Grano

  Valtakunnallisesti digi- ja printtipalveluja tarjoava Grano Oy vastaa Neste Ralli -tapahtuman näkyvyyteen liittyvien tuotteiden toteuttamisesta.
  Lue lisääPiilota
 • Printti- ja suurkuvatuotteilla on merkittävä rooli niin tapahtuman onnistumisessa, kuin näyttävän ralli-ilmeen toteutumisessa. Kumppanuuteen liittyvätkin monipuoliset toteutukset aina pääsylipuista suurkuvamainoksiin ja esitteistä reittiopasteisiin sekä teippauksiin.

  Grano Oy:n kotipaikka on Jyväskylä ja sen liikevaihto on 58 miljoonaa euroa. Grano työllistää 450 ammattilaista ja toimii 12 paikkakunnalla. Grano on osa Panostaja-konsernia. www.grano.fi

 • Sokos Hotels

  Jyväskylän Sokos Hotellit tarjoavat monipuolista majoitusta aivan kaupungin keskustassa.
  Lue lisääPiilota
 • Original Sokos Hotel Alexandra ja Original Sokos Hotel Jyväshovi ottavat vieraansa vastaan sydämellisesti ja palvelevat lämminhenkisesti vuosien kokemuksella. Monet voittajat ovat juhlineet Jyväshovissa aina näihin ralleihin asti.  Alexandra on toiminut viime vuosina rallin HQ-hotellina ja lippupisteenä. Aivan tapahtuman huoltoparkin ytimessä sijaitseva Solo Sokos Hotel Paviljonki tarjoaa vierailleen omaleimaisen ja ainutlaatuisen palvelukokemuksen yhdessä maamme parhaista hotelleista. Kaikista hotelleistamme on lyhyt matka kaupungin palveluiden äärelle.

  Jyväskylän Sokos Hotelleilla on pitkä kokemus ralliasiakkaiden palvelemisessa. Mikäli tarvitset rallien aikaan ravintola- tai kokouspalveluita, ota yhteyttä myyntipalveluumme, puh. 020 1234 640 tai [email protected] Henkilökuntamme toivottaa kaikki rallivieraat sydämellisesti tervetulleeksi hotelleihimme ja ravintoloihimme! www.sokoshotels.fi

 • A-lehdet / Tuulilasi

  Tuulilasi on Suomen kiinnostavin ja elämyksellisin autoilun monimediabrändi.
  Lue lisääPiilota
 • Tuulilasin pääsisältöä ovat analyysit ja vertailut uusista autoista, joiden koeajot ja testit on tehty Suomen olosuhteissa. Lisäksi julkaisussa pureudutaan autoilun ja liikenteen tulevaisuuteen sen kaikista näkökulmista. www.tuulilasi.fi

 • Nelonen Media / Nelonen Pro

  Nelonen Media on rallin koti Suomessa ja Neste Rallin mediakumppani.
  Lue lisääPiilota
 • Ruutu-palvelu ja Nelonen Pro tarjoavat täydellisen moottoriurheilupaketin, jonka valikoimassa on mm. MM-ralli, MM-rallicross, MotoGP, Nascar ja MM-speedway. Tilaa oma täydellinen moottoriurheilupakettisi osoitteessa www.moorgääs.fi.

 • Unilever / Ingman

  #hymynresepti on yksinkertainen. Ingman tarjoaa suomalaisille jäätelönystäville niin kotimaiset klassikot kuin kansainväliset menestysmerkit!
  Lue lisääPiilota
 • Vuodesta 2011 alkaen Ingman -jäätelöt ovat olleet osa Unilever-konsernia. Ingman-jäätelöillä on kuitenkin pitkät perinteet jäätelönvalmistuksessa. Ingman pyrkii toiminnassaan keskittymään korkealuokkaisiin, hyvänmakuisiin ja turvallisiin tuotteisiin, jotka tarjoavat pieniä onnen hetkiä suomalaisten ihmisten elämään. Muista nauttia herkullisista jäätelöistä Neste Rallin lämmössä! Lisätietoa meistä löydät osoitteesta: www.ingman.fi

 • EF Education First

  EF Education First perustettiin 52 vuotta sitten tavoitteenaan kielimuurien murtaminen sekä eri kulttuurien ja maiden kansalaisten saattaminen yhteen.
  Lue lisääPiilota
 • Tänä päivänä olemme maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF:n kanssa voit lähteä ulkomaille opiskelemaan 7 kieltä yli 40 kohteeseen, minkä ikäisenä tahansa. Tutustu valikoimaamme EF:n verkkosivuilla!

 • Go On

  Lue lisääPiilota
 • Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritysketju, joka tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tekijöille ja laajan kattauksen erilaisia henkilöstöpalveluita yrityksille. Palveluvalikoimamme kattaa niin ylempien toimihenkilöiden kuin suorittavan tason työntekijöiden rekrytoinnit, henkilöstövuokrauksen sekä erilaiset soveltuvuusarvioinnit. 

  Tehtävämme on helpottaa, järkeistää ja laadullisesti parantaa henkilöstöasioiden järjestämistä. Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme vahvasti kokonaisvaltaisten henkilöstöpalveluratkaisujen kehittämiseen. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. www.go-on.fi

 • Ramirent

  www.ramirent.fi
 • Ukkoverkot

  Ukkoverkot on suomalainen dataoperaattori, joka on erikoistunut tuomaan varmasti toimivat yhteydet sinne missä niitä tarvitaan – kuten Neste Rallin erikoiskokeille ja katsomoihin.
  Lue lisääPiilota
 •  #Ukkoworks tuo mobiilidatayhteydet teollisuudelle ja viranomaisille. #KiinteäLangaton #Ukkonet palvelee vakaasti haja-asutusalueilla.

  www.ukkoverkot.fi

 • Mitos

  www.mitos.fi
 • Euromaster

  www.euromaster.fi
 • Jyväs-Marine

  www.jyvasmarine.fi