Neste Rallin liput 2017

Suomen MM-ralli kurvaa jälleen heinäkuun lopussa neljäksi päiväksi Keski-Suomen sorateille. Hanki Rallipassit lähimmältä Neste-liikenneasemaltasi tai tilaa liput ennakkoon verkkokaupasta!

Tapahtuma tarjoaa 25 jännittävää erikoiskoetta sekä runsaasti viihdyttäviä oheisohjelmia Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen ja huoltoparkin alueella. Kaikkien erikoiskokeiden seuraamiseen ja Paviljongin sisäänpääsyyn oikeuttavia Rallipasseja myyvien Neste-liikenneasemien listan löydät täältä. Verkkokaupan lippuvalikoimaan ja kisatuotteisiin pääset tutustumaan täältä.

Lippujen hinnat

Rallipassi   75 €
- Rallipassilahjakortti   77 €
Bikers' Pass   85 €
Rookie Pass, 12-17 -vuotiaille   45 €
- City Pass   55 €
- Ruuhimäen testierikoiskoe   15 €
- Erikoiskoe, kertalippu   20 €
- Erikoiskoe, kahteen kertaan ajettava   30 €
Harjun kaupunkierikoiskoe 1   25 €
Harjun kaupunkierikoiskoe 2   25 €
Huoltoparkki, kertalippu   10 €
- Huoltoparkki, neljän päivän lippu   15 € 

Online-lipunmyynti ja fanituotteet

Kaikki Rallipassit sekä pääsyliput Harjulle ja Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskukseen (huoltoparkki) löydät yhdessä virallisten fanituotteiden kanssa Moottoriurheilukauppa.fi -osoitteesta, jossa tapahtuman lisenssituotekumppanina toimii High Peak Oy. Neste Rallin pääsylippuja myydään lisäksi Lippu.fi -sivustolla.

Lipputuotteiden toimitusehdot

Lipputuotteet postitetaan vastaanottajan antamaan postiosoitteeseen kesä-heinäkuussa 2017. Onlinelipunmyynnistä 18.7. alkaen ostetut liput tulee noutaa tilaajan nimellä Jyväskylästä, Neste Rallin virallisesta lippupisteestä, Original Sokos Hotel Alexandrasta (Hannikaisenkatu 35, 2. krs). Onlinelipunmyynti Moottoriurheilukauppa.fi- sekä Lippu.fi-osoitteissa päättyy keskiviikkona 26.7. klo 23.59.

Ystävällisesti huomioithan, että verkkokaupasta ostettujen lipputuotteiden postitushintaan lisätään käsittely- ja postituskulut. Huomioithan myös, että lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

VIP-tilaisuudet

Neste Rallin virallisten VIP-tilaisuuksien myynti ja markkinointi toteutetaan yhteistyössä Starsquad Oy:n kanssa. Tilaisuuksiin pääset tutustumaan sekä Neste Rallin www-sivustolla että tarkemmin Starsquadin tapahtumasivustolla. Tilauksia ja tiedusteluja VIP-tilaisuuksista voi tehdä Starsquadin palvelunumeroon 09 4247 1100 tai sähköpostiin [email protected]

Kuljetukset erikoiskokeille

Jätä auto kotiin ja varaa vaivaton bussikuljetus seuraamaan Neste Rallia Äänekoski-Valtran, Saalahden, Ouninpohjan ja Oittilan erikoiskokeille! Pohjolan Matkan operoimat yleisökuljetukset lähtevät ja palaavat keskuspaikkanaan Jyväskylän Matkakeskus.

Ennakkoon varatun menopaluu-lipun hinta on 18 €. Vapaita kuljetuspaikkoja erikoiskokeelle voi tiedustella Pohjolan Matkan bussista Jyväskylän Matkakeskuksen saapuvien laiturilta n. 15 min. ennen lähtöä (hinta 25 €/hlö). Alle 2-vuotiaista lapsista ei veloitusta. Huom. Varaathan kuljetukset erikoiskokeille 26.7.2017 mennessä. Saat varauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi. Klikkaa varaussivulle tästä.

Maksutta ralliin

HUOM. Alle 12-vuotiaat rallifanit pääsevät maksutta vanhempien seurassa kaikille Neste Rallin erikoiskokeille ja Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen sekä huoltoparkin tapahtumiin. Sisäänpääsylipun ostaneiden näkö- ja liikuntarajoitteisten mukana saapuvien henkilökohtaisten avustajien (1 avustaja/henk.) sisäänpääsy kaikille erikoiskokeille sekä Paviljongin tapahtumiin on niin ikään maksuton.

Virallinen lippupiste Jyväskylässä

Neste Rallin virallinen lippupiste avaa ovensa 18.7. Jyväskylässä, Original Sokos Hotel Alexandrassa, (Hannikaisenkatu 35, 2. krs). Virallinen lippupiste on auki aina kisaviikon lauantaihin, 29.7. saakka ja tarjoaa monipuolisen valikoiman tapahtuman pääsylippuja (erilaiset Rallipassit, Paviljongin kilpailukeskuksen rannekkeet ja Jyväskylän Harjun erikoiskoeliput) sekä Tuulilasin virallisia katsojaoppaita. 

Rallipassien myynti Neste-liikenneasemilla

Rallipassit, motoristeille suunnatut Bikers' Passit, junioreille räätälöidyt Rookie Passit ja kaupunkitapahtumien seuraamiseen oikeuttavat City Passit ovat valtakunnallisessa myynnissä valikoiduilla Neste-liikenneasemille. Passeja myyvät Neste-liikenneasemat tuotevalikoimineen löydät täältä

Lipunmyynti kilpailukeskuksessa ja erikoiskokeilla

Tapahtuman aikana Neste Rallin kilpailukeskukseen ja huoltoparkkiin, Jyväskylän Paviljongille, pääsylippuja myydään tapahtuman aikana Paviljongin sisäänkäynnin yhteydessä. Erikoiskoelippuja voi ostaa Neste Rallin aikana maastossa erikoiskokeilla. 

Lipunmyynnin yhteystiedot

Kaikissa pääsylipputuotteisiin liittyvissä kysymyksissä, otathan ystävällisesti yhteyttä: AKK Sports Oy / Neste Ralli, Markus Häkkinen, 040 551 0289 tai [email protected]