MM-tason vauhtielämyksiä

Suomessa ajettavan FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailun, Neste Rallin, perinteet ulottuvat pitkälle. Keski-Suomessa ajettava ralli on tullut maailmalla kuuluisaksi nopeista sorateistään, näyttävistä hypyistään sekä mahtavista järvimaisemistaan. Tapahtuma on Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia, ja myös kilpailijamäärältään yksi MM-sarjan suurimmista.

27.-30.7.2017 ajettava Neste Ralli kurvaa yleisön eteen peräti 25 jännittävän erikoiskokeen voimin. Kilpailun perinteikkäänä keskuksena jatkaa Jyväskylä, jossa järjestetään ralli tulevana kesänä jo 67. kertaa.

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva Paviljongin kilpailukeskus ja huoltoparkki kestitsevät kisavieraita koko tapahtuman ajan. Huoltotaukojen aikana lähietäisyydeltä on mahdollista seurata niin tähtikuljettajia, ammattilaistiimejä kuin virtaviivaista ajokalustoakin.

Paviljongin oheistapahtumat; toiminta- ja näyttelypisteet, ravintolavalikoima sekä huikeat podiumseremoniat tarjoavat niin ikään viihdyttäviä hetkiä moneen makuun. Riehakkaissa Ralliareena-kisakatsomoissa ja upeasti uudistuneissa VIP-tilaisuuksissa on mahdollisuus viihtyä tänä vuonna entistä monipuolisemmissa ympäristöissä.

Tervetuloa Neste Rallin unohtumattomaan tunnelmaan.

P.s. Tapahtuman lipunmyynti on käynnistynyt rallin virallisessa verkkokaupassa. Lisätietoa kilpailusta ja oheisohjelmista päivitetään pitkin kevättä ja kesää www-sivustolle sekä sosiaalisen median kanaviin. FIA:n vahvistama kilpailun osallistujalista julkaistaan heinäkuun alussa rallin www-sivustolla. Tarkemmat tiedot erikoiskokeista reittikarttoineen, lähestymisohjeineen ja EK-alueiden palveluineen julkaistaan 13.7.2017 ilmestyvässä, Neste Rallin virallisessa Tuulilasin Katsojaoppaassa.