MM-tason vauhtielämyksiä

Suomessa ajettavan FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailun, Neste Rallin, perinteet ulottuvat pitkälle. Keski-Suomessa ajettava ralli on tullut maailmalla kuuluisaksi nopeista sorateistään, näyttävistä hypyistään sekä mahtavista järvimaisemistaan. Tapahtuma on Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia, ja myös kilpailijamäärältään yksi MM-sarjan suurimmista.

27.-30.7.2017 ajettavan Neste Rallin perinteikkäänä kilpailukeskuksena jatkaa Jyväskylä, jossa järjestetään ralli ensi vuonna jo 67. kertaa.

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva Paviljongin kilpailukeskus ja huoltoparkki kestitsevät rallivieraita koko tapahtuman ajan. Huoltotaukojen aikana lähietäisyydeltä on mahdollista seurata niin tähtikuljettajia, ammattilaistiimejä kuin virtaviivaista ajokalustoakin.

Paviljongin oheistapahtumat; toiminta- ja näyttelypisteet, ravintolavalikoima sekä huikeat podiumseremoniat tarjoavat niin ikään viihdyttäviä hetkiä moneen makuun. 

Tervetuloa Neste Rallin unohtumattomaan tunnelmaan.

Neste Rallin reitti julkaistaan keväällä 2017, jonka yhteydessä käynnistyy kilpailun virallinen lipunmyynti. ​Ennakkolipunmyynti (Rallipassit ja -lahjakortit) on käynnissä AKK:n verkkokaupassa. Lisätietoa tapahtumasta päivitetään www-sivustolle ja sosiaalisen median kanaviin pitkin syksyä, talvea ja kevättä 2017.