Uutiset

Kokkoja, muuttohommia ja laskettelua - Mistä on rallikuskin pääsiäinen tehty?

Pääsiäinen, tuo kevään värikäs virstanpylväs, on rauhoittumisen aikaa suomalaisille. Arkipyhät katkaisevat aherruksen mukavasti, eikä rallikuljettajienkaan tarvitse pukea ajohaalareita ylle. Kävimme palmusunnuntain hengessä pimputtamassa kolmea ovikelloa ja kyselemässä, mitä ykkösrivin kuskimme touhuavat tulevana viikonloppuna.

Tule tekemään kanssamme Neste Rallia!

Suomen MM-rallissa työskentelee vuosittain tuhansia vapaaehtoisia. Oletko sinä tänä vuonna yksi heistä?

Suuret suomalaiset ralliteot: Alén muistelee ensimmäistä Korsikan voittoaan lämmöllä

Suomi100 -teeman kunniaksi tutustumme tällä kertaa suomalaisten sydämiin ajaneeseen kuljettajaan, joka taisteli pitkään tuulimyllyjä vastaan ajaessaan takavetoisella autollaan nelivetokauden jo ollessa kuumimmillaan.

Neste Rallin VIP-tilaisuudet saivat uuden kumppanin ja kokevat upean uudistuksen

Suomen MM-rallin VIP-tilaisuudet kokevat monipuolisia uudistuksia tulevana kesänä. Tilaisuudet saavat myös uuden kumppanin, kun hospitality-palveluihin erikoistunut urheilu- ja tapahtumamarkkinoinnin yritys Starsquad vastaanotti niiden myynti- ja markkinointivastuun.

Neste Ralli 2017 Rally Guide 1 on julkaistu

Ensimmäinen virallinen asiakirja, joka paljastaa Neste Rallin 2017 kaikki salaisuudet kilpailijoille, median edustajille ja suurelle yleisölle, on julkaistu. Rally Guide 1, joka julkaistaan englanniksi, löytyy näiltä nettisivuilta Kilpailijat-osiosta.

Neste Rallin reitti 2017: superperjantain hurjat kilometrit ja lauantain käännetyt erikoiskokeet ovat ratkaisunpaikkoja

Neste Ralli 2017 tuo jälleen heinäkuussa maailman parhaat ralligladiaattorit Suomeen ja Jyväskylään, kun järjestyksessään 67. kertaa järjestettävä kilpailu ajetaan heinäkuun 27.-30. päivä. Samalla Keski-Suomen sorateillä nähdään nyt ensi kertaa uudet, tälle vuodelle muun muassa tehonlisäyksen saaneet WRC-autot. Suomalaisista WRC-autojen rateissa nähdään varmuudella ainakin kivenkova trio: Toyota Gazoo Racingin Jari-Matti Latvala ja Juho Hänninen sekä M-Sportin Teemu Suninen.

Neste Rallin viralliseksi automerkiksi Toyota - Suomalaisjapanilainen yhteistyö rallin MM-sarjan puitteissa voimistuu

Suomen MM-ralli, Neste Ralli, ja japanilaisen autonvalmistaja Toyotan suomalainen maahantuoja, Toyota Auto Finland Oy, ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuosille 2017–2018.

Meksikon MM-ralli 9.-12.3. - suomalaisten tunnelmat ja kisafaktat

Rallin MM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna kauden kolmannella osakilpailulla ja alustaltaan ensimmäisellä sorarallilla, kun vuorossa on Meksikon MM-ralli. Kausi 2017 on alkanut suomalaisittain upeasti, sillä edellisessä kilpailussa kohdalle napsahti historiallinen jättipotti Jari-Matti Latvalan ja Miikka Anttilan ajettua Toyota Gazoo Racingille sen ensimmäisen voiton heti tallin toisessa MM-osakilpailussa.

Neste Rallin reittitiimi tarinoi - uusi uljas MM-kausi ja reitinjulkaisu lähenee

Rallin MM-sarjan elää nyt uudella sykkeellä. Tuskin on tällä vuosituhannella yksikään kauden avaus herättänyt näin paljon mielenkiintoa. Tommi ”Midas” Mäkinen teki Toyotan tallipäällikkönä tempun, josta suomalaiset eivät uskaltaneet edes uneksia. Ralli on kaivannut juuri tällaista sinivalkoista kansainvälistä menestystä ja leveitä vastuuhartioita.

Neste Rallista Jyväskylän Kirittärien kummitapahtuma

Neste Ralli ja naisten pesäpallon suomenmestari, Jyväskylän Kirittäret, ryhtyvät yhteistyöhön. Suomen MM-ralli ja Kirittäret tulevat tekemään sekä markkinointiin että promootioihin liittyvää yhteistyötä, joka näkyy ja kuuluu kevään ja kesän myötä keskisuomalaiselle urheiluyleisölle.

Toyotalle historiallinen voitto - Latvala vei nimiinsä Ruotsin MM-rallin

Ruotsin MM-ralli päättyi upeissa suomalaistunnelmissa Toyotan Jari-Matti Latvalan ajaessa lopulta kilpailun ylivoimaiseen voittoon. Sarjakärkeen siirtynyt Latvala vei rallin nimiinsä jo neljättä kertaa, Toyotalle lopputulos oli historiallinen paluu voittajien kirjoihin vasta toisessa MM-osakilpailussaan 17 vuoden tauon jälkeen.

Nuorten talenttien esiinmarssi - Suninen ja Rovanperä kiihdyttävät kohti tähtiä

Toyotan kokeneemman suomalaisduon lisäksi kansainvälisillä erikoiskokeilla viilettää tänä talvena kaksi nuorempaa sinivalkoista tekijää. Kansainvälisen ralliyleisön tietoisuuteen jo nuorena murtautuneet Teemu Suninen ja Kalle Rovanperä ovat valmiita iskemään. Suninen on käynnistänyt MM-kautensa Fordilla Ruotsissa ja Rovanperä Jr saa tilaisuutensa ilahduttaa kotimaista ralliyleisöä mm. Ralli SM -sarjan myötä, alkaen Mikkelin Vaakuna-rallista 17.-18.2.