Ympäristö

Haluamme olla ympäristövastuullinen tapahtumanjärjestäjä ja huolehtia siitä, että tapahtumamme, Neste Ralli, aiheuttaa mahdollisimman vähän ekologista kuormitusta ympäristöllemme. Suomen MM-rallia ympäröivä luonto on tunnettu arvokkaista, vehreistä metsä- ja järvimaisemistaan, joiden seassa mutkittelevat myös kansainvälisesti nopeiksi tunnustetut soratiet.

Neste Ralli on sitoutunut olemaan mukana FIA:n, eli kansainvälisen autourheilun kattojärjestön, virallisessa ympäristöohjelmassa (The FIA Institute's Sustainability Programme). Ohjelma tukee ja kannustaa moottoriurheilun parissa toimivia tahoja ympäristön huomioimiseen.

FIA:n ohjelmaan kuuluu oleellisena osana kolmitasoinen ympäristöakkreditointi. Kilpailu on toistaiseksi saavuttanut jo akkreditoinnin toiseksi korkeimman tason, Progress towards Excellencen. Korkeinta tasoa, Achievement of Excellence, tavoitellaan kuluvan kauden, 2017, aikana.

Mahdollisimman kestävän toiminnan takaamiseksi haluamme panostaa niin organisaation, vapaaehtoisten kuin muidenkin sidosryhmien ympäristötietoisuuteen ja ympäristövastuun kantamiseen.

Toteutamme projektia yhteistyössä kansallisten autourheiluseurojen, yhteistyökumppaneiden ja isäntäkaupunki Jyväskylän kanssa. Tuomme ympäristön huomioimista esille niin painetuissa materiaaleissamme kuin tapahtumamme järjestämiseen liittyvissä, omissa koulutuksissammekin.

Dokumentit

Lataa tiedostot koneellesi klikkaamalla -symbolia.