Neste Rallin VIP-tilaisuudet saivat uuden kumppanin Starsquadista

24.3.2017 09:00Suomen MM-rallin VIP-tilaisuudet kokevat monipuolisia uudistuksia tulevana kesänä. Tilaisuudet saavat myös uuden kumppanin, kun hospitality-palveluihin erikoistunut urheilu- ja tapahtumamarkkinoinnin yritys Starsquad vastaanotti niiden myynti- ja markkinointivastuun.

Entistä keskeisemmät sijainnit, entistä monipuolisemmat puitteet, entistä korkeatasoisemmat palveluvalikoimat, entistä laajemmat katselualueet – 27.-30.7. ajettavan Neste Rallin VIP-tilaisuudet on räätälöity tänä vuonna entistä paremmin kaikille autourheilun ystäville, jotka haluavat tapahtumakokemukseltaan hieman enemmän.

Kilpailun reitin julkaisun myötä 23.3. myyntiin tulleisiin, virallisiin VIP-tilaisuuksiin pääsee tutustumaan Neste Rallin kotisivuilla VIP-osiossa ja Starsquadin tapahtumasivustolla. Varsinainen markkinointi tapahtuu Starsquadin operatiivisen tiimin ja myyntikanavien kautta. 

”Olemme erittäin iloisia, että pääsemme yhteistyöhön mahtavan Neste Rallin kanssa! Pystymme tarjoamaan tapahtumaan monipuolista myyntiosaamista, ja panostamme tänä vuonna lisäksi uudenlaisiin digitaalisiin myyntikanaviin. Tuotamme Neste Rallin VIP-palvelut yhteistyössä laadukkaiden kumppaneidemme kanssa, ja uskomme tämän näkyvän erittäin positiivisesti myös lopputuloksessa”, kertoo Starsquadin Hospitality-johtaja Henrik Thelen.

”On ilo aloittaa yhteistyö kokeneen ja taitavan hospitality-kumppanimme kanssa. Halusimme uudistaa VIP-tilaisuutemme täksi vuodeksi palvellaksemme autourheilun ystäviä entistä paremmin ja tarjotaksemme mahdollisimman moneen makuun istuvia puitteita ja palveluja nauttia maailman parhaasta MM-rallista. Uskomme, että Starsquad on juuri oikea toimija tuomaan tämän tarjonnan esille ja kertomaan tilaisuuksistamme myös uusille, kiinnostuneille asiakkaille”, kuvailee Neste Rallin promoottori Jani Backman.

VIP-paketit ovat myynnissä Starsquadin verkkosivuille osoitteessa starsquad.fi/tapahtumat. Tilauksia ja tiedusteluja VIP-tilaisuuksista pääsee tekemään numerosta 09 4247 1100 (Starsquad) tai sähköpostilla [email protected]