Esteettömyys Neste Rallissa

Esteettömyys Neste Rallissa

Neste Ralli tarjoilee myös liikuntarajoitteisille asiakkaille mahdollisuuksia nauttia rallista. Liikuntarajoitteisen saattaja (1 hlö / vieras) pääsee maksutta tapahtumaan.

Erikoiskokeet

Tähän osioon päivitetään kevään ja kesän kuluessa Neste Rallissa 2020 järjestettäviä erikoiskokeita, joita seuraamaan liikuntarajoitteisten on mahdollisimman helppo tulla seuraamaan. Tarkat tiedot katselualueista löydät heinäkuussa julkaistavasta virallisesta kisaoppaasta, joka tuotetaan yhdessä Keskisuomalaisen kanssa.

Ystävällisesti huomioithan, että jokainen maastoerikoiskoe on erilainen ja siten olosuhteet eri erikoiskokeilla vaihtelevat suuresti - vaikka viralliseen kisaoppaaseen on merkitty lähes jokaiselle erikoiskokeelle myös invaparkit, niin parkkipaikalta katselualueille menevien kulkureittien helppo-/vaikeakulkuisuudessa on merkittäviä eroja.

Kaikilla erikoiskokeilla olevat palvelut ovat sijoittuneet virallisten katselualueiden lähistölle ja näin ne ovat mahdollisimman helposti saavutettavissa.

Torstai ja perjantai 6.-7.8.

Jyväskylän keskustassa ajettavat Harjun erikoiskokeet ovat kaikista helppokulkuisimmat erikoiskokeet ja niille on varattu hyvät katselualueet invamerkillä merkittyjen sisäänkäyntien läheisyyteen. 

Lauantai 8.8.

Tietoa tulossa.

Sunnuntai 9.8.

Tietoa tulossa.

Jyväskylän Paviljongin alue

Paviljongin kilpailukeskus ja huoltoparkki tarjoilee näkemistä, tekemistä ja kokemista koko Neste Rallin ajan. 

Saapuminen Paviljongin alueelle  

Saapuminen kilpailukeskuksen alueelle onnistuu vaivattomasti molemmista sisäänkäynneistä. Tämän lisäksi ennakkolipun ostaneet liikuntarajoitteiset voivat saapua kilpailukeskukseen ja huoltoparkkiin suoraan Uno Savolan kadun päässä olevan henkilökunnan kulkuportin kautta. Saavuttaessa autolla Paviljongin alueelle, on liikuntarajoitteisille varattu pysäköintitilaa Jyväskylän Paviljongin parkkitalon katutasosta (sisäänajo Uno Savolan kadulta). 

Paviljongin alue, kilpailukeskus ja huoltoparkki 

Paviljongin alue on rakennettu niin, että kaikissa pisteissä on helppo vierailla ja nauttia kisahuumasta. Jyväskylän Paviljongin päärakennuksen ympärille levittäytyvät ruoka- ja juomapalvelut, näytteilleasettajien pisteet ja ulkoalueilla tarjottavat aktiviteetit sekä oheistapahtumat. Paviljongin toiseen kerrokseen, jossa sijaitsee mm. ravintola, pääsee kätevästi hissillä. 

Rallin Olohuone 

Paviljongin Messuaukion yleisöalue sijaitsee katutasossa aivan Paviljonki-rakennuksen vieressä. Katetussa, tilavassa kisakatsomossa rallin käänteitä pääsee jännittämään livenä jättiscreeniltä WRC TV:n lähetyksien myötä. Kahvilaravintolassa on myös anniskeluoikeudet. Rallin Olohuone tarjoaa lisäksi muuta kisaviihdettä ympärille levittäytyvien esilleasettajien, musiikin ja haastattelujen myötä. Rallin Olohuone toivottaa vieraat tervetulleiksi aamupäivästä ja ja sulkeutuu huoltoparkin kanssa samaan aikaan iltayöstä.