Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

Jyväskylä on vireä monipuolisen liikunnan ja hyvinvoinnin kaupunki, jossa järjestetään vuosittain yli 5 000 tapahtumaa.

Arkkitehti Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva kaupunki tarjoaa vierailleen luontoelämyksiä keskellä kaupunkia, ajatuksia herättävää kulttuuria ja haastaa mukaan virkistävään liikkeeseen, joka jättää jäljen – jokaiseen omanlaisensa. Alueella yöpyy vuosittain yli 580 000 matkailijaa.

Jyväskylän kaupungin alla toimiva Visit Jyväskylä vastaa alueen matkailumarkkinoinnista ja –neuvonnasta:

Matkailumarkkinointi painottuu kotimaan markkinoille, kärkivalintoja ovat muun muassa tapahtumat sekä liikunta- ja hyvinvointisisällöt. Matkailumarkkinointi tekee aktiivista verkostoyhteistyötä sekä koordinoi ja toteuttaa vuosittain matkailutoimijoiden kanssa eri kohderyhmille suunnattuja kampanjoita, messuja, myyntikierroksia ja esitemateriaaleja. Matkailumarkkinointi vastaa myös kaikista Visit Jyväskylän sähköisistä markkinointikanavista, joista suurin yksittäinen on visit.jyvaskyla.fi -sivusto.

Matkailuneuvonta toimii Jyväskylän, Laukaan, Muuramen, Uuraisten, Hankasalmen, Petäjäveden ja Toivakan yhteisenä matkailuneuvontapisteenä. Osana Jyväskylä-infoa toimivasta matkailuneuvonnasta saa tietoa alueen käyntikohteista, majoitus- ja ravitsemusliikkeistä sekä tapahtumista. Lisäksi matkailuneuvonnasta saa alueen matkailuesitteitä ja karttoja, tapahtumaesitteitä ja muita maksuttomia esitteitä. Myös opastettujen kierrosten varaukset tehdään matkailuneuvonnan kautta.


Lisätietoja

Visit Jyväskylä

Jyväskylän kaupunki