Uutiset

Uutiset

AKK Sports Oy:n toiset YT-neuvottelut päättyneet

AKK Sports Oy aloitti Suomen MM-rallin peruuttamisilmoituksen jälkeen välittömästi vuoden toiset YT-neuvottelut, jotka koskivat AKK Sports Oy:n koko henkilöstöä.

MM-ralli jatkaa Jyväskylässä 2021-2023 - AKK haluaa tiivistää yhteistyötään myös alueellisten toimijoiden kanssa

Jyväskylän kaupunginhallitus hyväksyi 8.6. Jyväskylän ja AKK Sports Oy:n välisen yhteistyösopimuksen Suomen MM-rallin järjestämisestä 2021-2023. Neste Rallin kisajärjestäjä haluaa vahvistaa entisestään yhteistyöverkostojaan paitsi kaupungin, myös alueellisten toimijoiden kanssa vastuullisen rallinrakentamisen merkeissä.

Pandemia puree myös Neste Ralliin: Suomen MM-ralli siirtyy vuoteen 2021

Neste Ralli oli suunniteltu ajettavaksi 6.-9.8.2020 Jyväskylässä ja sen ympäristössä, tapahtuman perinteisillä kotiseuduilla. Suomen suurin vuosittainen urheilutapahtuma olisi juhlinut elokuun alussa 70-vuotiasta taivaltaan juhlakilpailun merkeissä. Sen sijaan, AKK Sports Oy, järjestävä organisaatio, aloittaa nyt Suomen MM-rallin välittömän alasajon tämän vuoden osalta.

Neste Ralli: Tuplanolla osa 2/2

Tarinaa tuplanollasta ja kansallisen tason huipulla rallia ajaneesta Jussi Tiippanasta, tästä hilpeäsanaisesta ralliammattilaisesta – osa 2. Millainen sarka Neste Rallin etuauton luotsaaminen onkaan.

Neste Ralli: Tuplanolla osa 1/2

Tarinaa tuplanollasta ja kansallisen tason huipulla rallia ajaneesta Jussi Tiippanasta, tästä hilpeäsanaisesta tekijämiehestä – osa 1. Millainen sarka Neste Rallin etuauton luotsaaminen onkaan.

Hallituksen linjaukset vaikuttavat autourheiluun - Neste Rallin suhteen päätökset edessäpäin

Suomen hallitus linjasi 22.4., että yli 500 hengen yleisötapahtumien järjestäminen on Suomessa kielletty 31.7.2020 asti.

Neste Rallin järjestämiseen tarvitaan tuhansia vapaaehtoisia

Suomen MM-ralli käy tänä vuonna pitkin 70-vuotiasta taivaltaan. Keskisuomalaisissa metsissä ja Jyväskylän kaupungissa rallia on tekemässä tuhansia talkoolaisia ja vapaaehtoisia sekä pitkälti toista sataa eri autourheiluseuraa ja yhdistystä.

Neste Rallin 2020 Rally Guide 1 on julkaistu

Ensimmäinen virallinen asiakirja, joka paljastaa Neste Rallin 2020 kaikki salaisuudet kilpailijoille, median edustajille ja suurelle yleisölle, on julkaistu. Rally Guide 1, joka julkaistaan ainoastaan englanniksi, löytyy näiltä verkkosivuilta Kilpailijat-osiosta.

AKK:n YT-neuvottelut ovat päättyneet

AKK on saanut päätökseen YT-neuvottelut, jotka koskivat sekä autourheilun lajiliitto AKK-Motorsport ry:n että lajiliiton omistaman markkinointiyhtiön, AKK Sports Oy:n, koko henkilöstöä.

Neste Rallin organisaatio vahvistuu: MM-rallikonkari apulaiskilpailunjohtajaksi

Mittavasti kokemusta ja menestystä MM-ralliurallaan kerännyt Miikka Anttila liittyy vahvistamaan Neste Ralli -organisaatiota. Anttila nähdään kilpailussa apulaiskilpailunjohtajan roolissa, ralliasiantuntijana.

Suomen MM-ralli lainaa tietokoneensa alakoululaisille ja haastaa muutkin yritykset apuun

Vallitsevassa koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa kouluja on jouduttu sulkemaan ja suurelta osin on siirrytty etäopiskeluun. Neste Ralli on halunnut ojentaa auttavan kätensä ja antaa alakoululaisille lainaksi tapahtumaansa käyttöön otettavat kannettavat tietokoneet.

Neste Ralli tiedottaa koronavirus-tilanteeseen liittyen

Suomen hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet peruutetaan toukokuun loppuun saakka Covid-19:n, eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Tällä hetkellä odotamme vielä kotimaan aluehallintovirastojen tarkentavia kirjallisia määräyksiä sekä rallin MM-sarjan promoottorin ja Kansainvälisen Autoliitto FIA:n ohjeita MM-rallien järjestäjille.

MM-rallien ennätysmies muistelee Meksikoa – "auto hajosi tismalleen samaan paikkaan"

Tulevana viikonloppuna rallin MM-sarja suuntaa kohti Meksikoa nyt 17. kerran. Osakilpailu on tunnetusti ollut ranskalaisvoittoinen, mutta suomalaisittainkin on päästy juhlimaan, kun 2016 Jari-Matti Latvala ja MM-rallien ennätysmies Miikka Anttila veivät voiton. Tulevana viikonloppuna mukana on kolme suomalaiskuljettajaa.