Uutiset

Uutiset

Neste Rallin organisaatio vahvistuu: MM-rallikonkari apulaiskilpailunjohtajaksi

Mittavasti kokemusta ja menestystä MM-ralliurallaan kerännyt Miikka Anttila liittyy vahvistamaan Neste Ralli -organisaatiota. Anttila nähdään kilpailussa apulaiskilpailunjohtajan roolissa, ralliasiantuntijana.

Suomen MM-ralli lainaa tietokoneensa alakoululaisille ja haastaa muutkin yritykset apuun

Vallitsevassa koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa kouluja on jouduttu sulkemaan ja suurelta osin on siirrytty etäopiskeluun. Neste Ralli on halunnut ojentaa auttavan kätensä ja antaa alakoululaisille lainaksi tapahtumaansa käyttöön otettavat kannettavat tietokoneet.

Neste Ralli tiedottaa koronavirus-tilanteeseen liittyen

Suomen hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet peruutetaan toukokuun loppuun saakka Covid-19:n, eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Tällä hetkellä odotamme vielä kotimaan aluehallintovirastojen tarkentavia kirjallisia määräyksiä sekä rallin MM-sarjan promoottorin ja Kansainvälisen Autoliitto FIA:n ohjeita MM-rallien järjestäjille.

MM-rallien ennätysmies muistelee Meksikoa – "auto hajosi tismalleen samaan paikkaan"

Tulevana viikonloppuna rallin MM-sarja suuntaa kohti Meksikoa nyt 17. kerran. Osakilpailu on tunnetusti ollut ranskalaisvoittoinen, mutta suomalaisittainkin on päästy juhlimaan, kun 2016 Jari-Matti Latvala ja MM-rallien ennätysmies Miikka Anttila veivät voiton. Tulevana viikonloppuna mukana on kolme suomalaiskuljettajaa. 

Kansallisen säännön mukaiset autot Neste Rallissa 2020

FIA antaa MM-rallien järjestäjille mahdollisuuden muodostaa omat luokat kunkin maan kansallisten teknisten sääntöjen mukaisille autoille.

Neste Rallin juhlavuoden reitti kokoaa yleisön suosikit vuosikymmenien varrelta

6.-9.8. ajettava Suomen MM-ralli juhlii tulevana kesänä 70-vuotiasta taivaltaan. Tänään julkaistu reitti kunnioittaa menneitä vuosikymmeniä, alkaen ja päättyen Jyväskylän kaupunkierikoiskoeklassikoihin, joista Laajavuoressa juhlitaan myös podiumseremoniat. Suomalaisodotukset Neste Ralliin ovat korkeimmillaan vuosikausiin, ja kolmoisvoittoakin saa spekuloida Kalle Rovanperän luvalla jo ääneen.

Sami Pajari ajoi neljänneksi JWRC-kauden avauksessa Ruotsin MM-rallissa

Uran toiseen MM-ralliinsa osallistunut Flying Finn Future Star Sami Pajari ajoi sprinttikisaksi lyhentyneessä Ruotsin MM-rallissa haasteellisissa olosuhteissa virheittä Junior WRC-luokassa neljänneksi.

Jari Huttunen ajoi voittoon Ruotsin MM-rallissa

Eilen päättyneessä Ruotsin MM-rallissa päästiin juhlimaan voittoa sinivalkoisissa tunnelmissa, kun 25-vuotias suomalaiskuljettaja Jari Huttunen ajoi Hyundai i20 R5-autolla WRC3-luokan voittoon. Huttunen oli samalla kartanlukijansa Mikko Lukan kanssa kilpailun nopein R5-luokan autokunta ja he sijoittuivat yleiskilpailussa sijalle 10. 

Junior WRC -kausi käyntiin - Flying Finn Future Star Sami Pajarilla näytön paikka

Ralli SM -kauden 2019 päätteeksi SM3-luokasta Flying Finn Future Stariksi tuomariston arvioinnin jälkeen valikoitunut Sami Pajari aloittaa viikonloppuna JWRC-kautensa.

Marcus Grönholm menestynein suomalainen Ruotsissa - ”Tasan 20 vuotta sitten voitin ensimmäisen kerran”

Viikonloppuna käytävän Ruotsin rallin menestynein suomalainen kautta aikojen – ainakin toistaiseksi – on ollut kaksinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm, jolla on takanaan 17 Ruotsin MM-rallia, joista voittoja peräti viidestä.

Yle ja WRC jatkoivat sopimusta - rallia tiedossa TV:stä seuraavat kolme vuotta

Yle on jatkanut sopimustaan WRC:n kanssa, tähän mennessä erinomaisesti menneiden yhteistyövuosien jatkoksi. Ylellä on nyt esitysoikeudet ralliautoilun MM-sarjaan kauden 2022 loppuun.

Neste Rallin kilpailureitti julki 20.2.2020

Lähtölaskenta Neste Rallin reitin julkaisemiseen on alkanut!

Food Camp Neste Rallin viralliseksi yhteistyökumppaniksi

Suomen MM-rallin järjestäjä, AKK Sports, ja Food Camp ovat tehneet yhteistyösopimuksen Neste Rallin hospitality-tilaisuuksien catering-toiminnoista.