Kalle Rovanperästa rallimestari!

6.10.2019 14:19Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen ovat voittaneet rallin MM-sarjan WRC 2 Pro -luokan mestaruuden kaudella 2019.

Mestaruus varmistui Walesin MM-rallissa, kun Rovanperä ja Halttunen ajoivat kisassa luokkavoittoon. Voiton myötä kukaan ei voi enää saavuttaa parivaljakkoa, kun rallin MM-sarjaa on tällä kaudella jäljellä kaksi osakilpailua.

- Tämä oli hieno ralli ja tähän kauteen on mahtunut meidän osalta niin hyviä kuin huonoja kisoja. Kiitos tiimille siitä, että auto on ollut aina tosi hyvä ja kaikki ovat olleet todella auttavaisia ja tehneet koko vuoden upeaa työtä, tuore mestari Rovanperä hehkutti rallin maalissa.

Mestaruus rallin MM-sarjassa on 19-vuotiaalle Rovanperälle uran ensimmäinen. Aikaisemmin hän on voittanut rallimestaruuksia Latvian kansallisessa sarjassa.

Vielä ei tiedetä, mitä Rovanperä ja Halttunen tekevät kaudella 2020, mutta parivaljakkoa ollaan kovaa vauhtia viemässä rallin MM-sarjan WRC-pääluokkaan.

Rallin MM-sarjassa ajetaan tällä kaudella vielä kaksi osakilpailua: Espanjan MM-ralli 25.-27. lokakuuta ja Australian MM-ralli 14.-17. marraskuuta.

Kuva: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool