Pajulahden Family Lounge viihdyttää perheen pienimpiä kilpailukeskuksessa

Pajulahden Family Lounge viihdyttää perheen pienimpiä kilpailukeskuksessa

4.8.2019 13:05Liikuntakeskus Pajulahti tekee kisajärjestäjä AKK:n kanssa ympärivuotista yhteistyötä muun muassa Flying Finn -nuorisotyön tiimoilta. Neste Rallissa Pajulahti on tarjonnut Paviljongin Family Loungessa puuhasteltavaa perheen pienimmille.

AKK:n ja Pajulahden yhteistyö konkretisoituu etenkin urheilijoiden harjoittelun mahdollistamisessa: autourheilun nuorisomaajoukkueen, Flying Finn Academyn, kuljettajat harjoittelevat Pajulahdessa, ja myös rallin tulevaisuuden tähden, Flying Finn Future Starin, valintatestit pidetään liikuntakeskuksessa. Neste Ralli -viikonlopun aikana Pajulahti on ollut näkyvillä Paviljongin kilpailukeskuksen sisätiloissa olevassa Family Loungessa. Alueella riittää tekemistä leikki-ikäisille kisavieraille, ja ohjaamassa ja kannustamassa ovat Pajulahden opiskelijat.

- Alle kouluikäisille on tarjolla pomppulinna. Vähän vanhemmille lapsille on kepparirata, jalkapallopeli, temppurata ja volttipatja, Pajulahdessa opiskeleva Riikka Tervonen kertoo.

Pajulahdessa liikunnanohjauksen perustutkintoa opiskelevilla ralliviikonlopun työt kuuluvat tutkintoon.

- Täällä on ollut mukavaa olla töissä, ihmiset ovat olleet erittäin hyvällä tuulella. Osa perheistä on viihtynyt Family Loungessa pitkään ja samoja perheitä on näkynyt useina päivinä, Tervonen summaa MM-rallikokemustaan.

Kuva: Aaro Nygård / AKK