VR:n rallijunat

Ympäristöystävällinen juna kuljettaa sinut ja ralliseurueesi vaivattomasti Keski-Suomen rallikeskukseen, ja voit rauhassa keskittyä kisahuumasta nauttimiseen.

Junalla matkatessa ei tarvitse huolehtia myöskään parkkipaikan löytämisestä, vaan voit hypätä Jyväskylän matkakeskukselta suoraan erikoiskokeelle vievään bussiin, joka kuljettaa sinut Neste Rallin parhaille katselupaikoille, Ralliareena-katselualueille. Turusta ja Helsingistä ralliviikonlopusta pääsee nauttimaan reilussa kolmessa tunnissa, Tampereelta jo vajaassa kahdessa.

Mistä päin maata tuletkaan, juna on varma ja huoleton vaihtoehto. Varaa junalippusi ajoissa tästä – parhaat vuorot myydään nyt!

Isommissa ryhmävarauksissa, otathan yhteyttä Neste Rallin asiakastilaisuustiimiin:[email protected] tai [email protected]

Lisäjunat vauhdittavat rallifanien matkaa

Ekstrana ajettavat junavuorot liikennöivät Helsingin ja Jyväskylän välillä ralliviikonlopun torstaina ja perjantaina. Lisäjunilla nautit rallien kohokohdista täysillä – ekstrajunien aikataulut on ajoitettu niin, että pääset näkemään Jyväskylän keskustassa ajettavan Harjun erikoiskokeet. 

Torstai 1.8.

Helsinki 11.52 – Jyväskylä 15.52

Jyväskylä 22.50 – Helsinki 03.00

Perjantai 2.8.

Helsinki 11.52 – Jyväskylä 15.52

Jyväskylä 23.20 – Helsinki 03.30