Tietoa lipunmyynnistä

Lipputuotteiden toimitusehdot

Lipputuotteet toimitetaan vastaanottajan antamaan postiosoitteeseen kesä-/heinäkuussa 2019. Lahjakortit postitetaan kahden viikon sisällä tilauksesta.

Ystävällisesti huomioithan, että verkkokaupasta ostettujen lippu-/lahjakorttituotteiden postitushintaan on lisätty käsittely- ja postituskulut. Huomioithan myös, että lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Rallipassien myynti Neste-liikenneasemilla

Mm. Rallipassit, motoristeille suunnatut Bikers' Passit sekä junioreille räätälöidyt Rookie Passit tulevat valtakunnalliseen myyntiin Neste-liikenneasemille kesäkuun alusta 2019. Passeja myyvien asemien listan löydät tästä

Virallinen lippupiste Jyväskylässä

Neste Rallin virallinen lippupiste tulee avaamaan ovensa perinteikkäästi kahta viikkoa ennen tapahtumaa Original Sokos Hotel Alexandrassa, (Hannikaisenkatu 35, 2. krs), ja tarjoaa monipuolisen valikoiman pääsylippuja sekä Keskisuomalaisen tuottamia, virallisia kisaoppaita. 

Lipunmyynti kilpailukeskuksessa ja erikoiskokeilla

Neste Rallin kilpailukeskukseen ja huoltoparkkiin, Jyväskylän Paviljongille, pääsylippuja myydään tapahtuman aikana Paviljongin sisäänkäynnin yhteydessä ja tapahtuman virallisessa lippupisteessä, Original Sokos Hotel Alexandrassa (Hannikaisenkatu 35, 2. krs). Erikoiskoelippuja voi ostaa Neste Rallin aikana maastossa erikoiskokeilla. 

Lipunmyynnin yhteystiedot

Kaikissa pääsylipputuotteisiin liittyvissä kysymyksissä, otathan ystävällisesti yhteyttä: AKK Sports Oy / Neste Ralli, Markus Häkkinen, 040 551 0289 tai [email protected]