Turvassa Tiellä -ohjelma

Turvassa Tiellä -ohjelma

Voita 500 euron arvoinen, Autokoululiiton lahjoittama lahjakortti ja tutustu AKK:n valtakunnalliseen liikenneturvallisuusohjelmaan!

Paviljongin kilpailukeskuksen Messuaukiolta, Rallin Olohuoneesta, löydät viihtyisän liikenneturvallisuusaiheisen osaston, jossa pääset tutustumaan Turvassa Tiellä -ohjelmaan. Autourheilun lajiliiton 2013 käynnistämä ohjelma vie liikennekasvatusta yläkouluihin ja 2. asteen oppilaitoksiin maksuttomien kouluvierailujen myötä, sekä jalkauttaa liikenneturvallisuuden sanomaa suurelle yleisölle tapahtumien ja kampanjoiden kautta.

Turvassa Tiellä -yksikössä pääset osallistumaan mm. arvontaan, jossa mahdollisuus on voittaa Suomen Autokoululiiton lahjoittama 500 euron lahjakortti, sekä kuulemaan lisää ohjelman kiinnostavista projekteista. Esillä on myös Veripalvelun kanssa toteutettu kampanja, jota tähdittää Kalle Rovanperä. Turvassa Tiellä -ohjelmaa ovat lähteneet tukemaan jo useat tunnetut suomalaiset urheilutähdet, kuten autourheilijat Valtteri Bottas, Mika Häkkinen, Esapekka Lappi, Marcus Grönholm ja Toomas Heikkinen. Turvassa Tiellä palkittiin Vuoden Liikennetekona 2018 Auto- ja Liikennegaalassa ja se on osa kansainvälisen autoliiton FIA Action for Road Safety -aloitetta.

Lisätietoa: www.turvassatiella.fi.

Turvassa Tiellä -ohjelman sosiaalisen median kanavat:

Instagram: @turvassatiella
Facebook: @TurvassaTiella
YouTube: Turvassa Tiellä
Virallinen hashtag: #turvassatiellä