Turvassa Tiellä -ohjelma

AKK:n valtakunnallinen tieliikenneturvallisuusohjelma, Turvassa Tiellä, esittäytyy Paviljongin Ympyrätorilla.

Turvassa Tiellä on AKK:n valtakunnallinen tieliikenneturvallisuusohjelma, joka on samalla osa autoilun kansainvälisen kattojärjestön FIA Action for Road Safety -aloitetta. Ohjelma vie liikennekasvatusta Suomen yläkouluihin ja 2. asteen oppilaitoksiin maksuttomien koulutusvierailujen myötä, tavoitteenaan ennaltaehkäistä nuorten liikenneonnettomuuksia ja –kuolemia.

Turvassa Tiellä -ydinsanoman mukaisesti vauhdin hurmasta kannattaa nauttia vain valvotuilla kilpa- ja harrastepaikoilla - yksikin kilpailullinen liike liikenteessä on liikaa!

Ohjelman videokampanjalla 2018 omat liikenneturvallisuuslupauksensa antavat useat urheilutähdet kuten Valtteri Bottas, Mika Häkkinen, Esapekka Lappi, Leo-Pekka Tähti, Kaisa Mäkäräinen, Mikael Forssell, Miro Heiskanen ja Matti Suur-Hamari.

Paviljongin Ympyrätorilta löydät Turvassa Tiellä -osaston, jossa pääset tekemään kampanjakummien tapaan oman liikenneturvallisuuslupauksesi ja osallistumaan Turvassa Tiellä -aiheiseen kilpailuun.

Liikenneturvallisuusohjelman yhteistyökumppaneita ovat Suomen Autokoululiitto, Suomen Poliisi, Nokian Renkaat, Lasol, Mercedes-Benz Finland, SGN (Allright.eu), NEP Finland, Veripalvelu, Suomen Palopäällystöliitto, Suomen Moottoriliitto ja Moottoripaja-hanke.

Lisätietoa: www.turvassatiella.fi.

Turvassa Tiellä -ohjelman sosiaalisen median kanavat:

Instagram: @turvassatiella

Facebook: @TurvassaTiella

YouTube: Turvassa Tiellä

Virallinen hashtag: #turvassatiellä