AKK Sports kisajärjestäjänä

AKK Sports Oy on Suomen autourheilun kansallisen kattojärjestön, AKK-Motorsport ry:n, omistama markkinointiyhtiö. Me AKK sportsilaiset saatamme olla monelle jokseenkin tuntematon taho, mutta kansalliset ja etenkin kansainväliset tapahtumamme, kuten Suomen MM-ralli, lienevät useimmille urheilun ystäville tuttuja.

Tehtävänämme on tuottaa niin suomalaisille kuin ulkomaalaisillekin tapahtumavieraillemme sekä muille sidosryhmillemme laadukkaita autourheiluelämyksiä, joista voi nauttia vuosi toisensa jälkeen.

Kenties parhaiten meidät tunnetaan Neste Rallin järjestävänä organisaationa. MM-rallin keskuspaikasta Jyväskylästä onkin tullut meille kuin toinen koti. Perinteisesti loppukesästä järjestettävä tapahtuma vie suurimman osan vuosikalenteriamme. Monella organisaatiossa työskentelevällä rallintekijällä, toimitusjohtajasta alkaen, työura on saanut alkunsa juuri Neste Rallin parista.

Meille on suuri kunnia olla mukana jatkamassa vuosikymmenien saatossa rallille muodostuneita perinteitä ja siirtää niitä edelleen sukupolvelta toiselle. Perinteet yhdessä nykyaikaisen kilpailukonseptin kanssa luovat jatkuvuutta ja varmistavat laadukkaan tapahtuman kehittymisen sen kallisarvoisia juuria unohtamatta.

Haluamme olla helposti lähestyttävä ja luotettava tapahtuma. Nämä arvot heijastuvat toimintaamme muun muassa avoimuutena ja laadukkaiden palvelujen tarjoamisella. Tämän lisäksi yhdistämme mielellämme ihmisiä ja olemme mukana luomassa mitä moninaisimpia tarinoita. Tarinoita, jotka ovat usein ainakin elämän mittaisia.

Vauhdikkaiden lajiemme rinnalla jaksamme itsekin innostua yhä uudelleen ja uudelleen kävijöidemme kertomuksista, joita kuulemme tapahtumissamme ympäri Suomea - ja usein myös ympäri maailmaa. Neste Rallin lisäksi olemme kansallisesti näkyvästi esillä rallin, rallicrossin ja rata-autoilun SM-sarjojen myötä. Tapahtumillamme haluamme ennen kaikkea tarjota autourheiluviihdettä kaikille vauvasta vaariin. Ammattiosaamiseemme kuuluu myös TV-palvelujen tuotanto.

Meille on erittäin tärkeätä, että niin yleisö, toimitsijat kuin kilpailijatkin voivat nauttia vauhdikkaista tapahtumistamme ammattimaisissa puitteissa. Olemme aina pyrkineet tekemään tapahtumistamme mahdollisimman turvallisia niin niiden seuraajille kuin kilpailijoillekin. Arvostamme suuresti sitä vuoropuhelua, jota olemme käyneet ja käymme jatkuvasti eri tahojen kanssa kilpailujen turvallisuuden parantamiseksi. Toivomme sen jatkuvan aktiivisena myös tulevaisuudessa.

Teemme turvallisuuden eteen töitä myös kilpailutapahtumien ulkopuolella. Tästä hyvänä esimerkkinä on vuoden 2013 alussa käynnistynyt, tieliikenteen turvallisuuden parantamista edistävä Turvassa Tiellä -kampanja, joka on samalla osa autourheilun kansainvälisen kattojärjestön, FIA:n, Action for Road Safety -kampanjaa.

Me AKK Sportsilla jatkamme työtämme tapahtumien kehittämiseksi, jotta voimme tarjota parhaita mahdollisia elämyksiä autourheilun parissa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, olitpa sitten katsoja, kilpailija, huoltohenkilökuntaa tai toimitsija - tule viettämään kanssamme vauhdikasta aikaa ja luomaan oma autourheilutarinasi!