Ympäristö

Ympäristö

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä ja huolehtia siitä, että tapahtumamme, Neste Ralli, aiheuttaa mahdollisimman vähän ekologista kuormitusta ympäristöllemme.

Suomen MM-rallia ympäröivä luonto on tunnettu arvokkaista, vehreistä metsä- ja järvimaisemistaan, joiden seassa mutkittelevat myös kansainvälisesti tunnetut Keski-Suomen soratiet.

Neste Ralli on sitoutunut vahvasti FIA:n, eli kansainvälisen autourheilun kattojärjestön, viralliseen ympäristöohjelmaan (The FIA Institute's Sustainability Programme), joka tukee ja kannustaa moottoriurheilun parissa toimivia tahoja ympäristön huomioimiseen.

FIA:n ohjelmaan kuuluu oleellisena osana kolmitasoinen ympäristöakkreditointi. Kilpailumme saavutti vuonna 2017 akkreditoinnin korkeimman tason, kolmen tähden ympäristösertifikaatin. Kultatason ympäristösertifikaatti perustuu useisiin maailmanlaajuisesti tunnustettuihin kriteereihin, kuten kansainvälisen Olympiakomitean ja ISO 14001:n standardeihin.

Mahdollisimman kestävän toiminnan takaamiseksi panostamme niin organisaation, vapaaehtoisten kuin muidenkin sidosryhmien ympäristötietoisuuden kasvattamiseen ja ympäristövastuun kantamiseen. Tätä toteutamme yhteistyössä kansallisten autourheiluseurojen, yhteistyökumppaneiden ja isäntäkaupunki Jyväskylän kanssa. Tuomme ympäristön huomioimista esille niin viestintä- ja markkinointimateriaaleissamme kuin tapahtumamme järjestämiseen liittyvissä koulutuksissammekin.

Dokumentit

Lataa tiedostot koneellesi klikkaamalla -symbolia.