KOE JUHLAVUODEN MM-RALLI VIP-TASON PUITTEISSA

KOE JUHLAVUODEN MM-RALLI VIP-TASON PUITTEISSA

Suomen MM-ralli, Neste Ralli, juhlii elokuun alussa 70-vuotista taivaltaan. Kilpailureitti kunnioittaa yleisön rakastamia erikoiskoeklassikoita ja suomalaiskuljettajien menestysodotukset ovat korkealla. Merkkivuoden elämyksellinen tapahtumatarjonta huipentuu vertaansa vailla olevissa VIP-tilaisuuksissa. Tervetuloa viihtymään kanssamme!

Keski-Suomessa ajettava autourheiluklassikko tarjosi viime vuonna unohtumattomia hetkiä lähes 300 000 katsojakokemuksen verran. Maailman parhaat rallikuskit, vauhdikkaat soratiet, näyttävät hypyt ja kauniit maisemat virittävät tänä vuonna jälleen suuren urheilujuhlan tunnelmaan. Neste Ralli käynnistyy Harjun ja huipentuu Laajavuoren kaupunkierikoiskoeklassikoihin, joista jälkimmäisessä juhlitaan myös maailmanluokan podiumseremoniat.

Isäntäkaupunki Jyväskylä muuttuu elokuun alussa todelliseksi MM-rallin pääkaupungiksi ja Paviljongin kilpailukeskuksen kansainvälinen kuhina sekä viihdyttävä tapahtumatarjonta tempaavat vastustamattomasti mukaansa. Ulkoalueella Rallin Olohuoneen elämystori jättimäisine screeneineen ja yleisökatsomoineen, näytteilleasettajien reunustama vilkas WRC-katu sekä kilpailun sykkeessä elävä huoltoparkki tarjoavat mahdollisuuden nähdä virtaviivaisia kilpureita sekä huoltotauoilla parveilevia tähtikuskeja kosketusetäisyydeltä. 

Neste Rallin virallisissa VIP-tilaisuuksissa pääset nauttimaan maailmanluokan vauhtielämyksistä laadukkaissa puitteissa ja parhailla katselualueilla niin kaupunki- kuin metsäympäristössäkin. Juhlavuoden uutuuskonsepteihin kuuluu muun muassa VIP Sauna Village, jonka lämpimissä löylyissä ja lokoisissa kylpytynnyreissä MM-rallia tunnelmoidaan varsin ainutlaatuisessa ympäristössä.

VIP-tilaisuuksia järjestetään kaikkina kilpailupäivinä 6.-9.8.2020: torstaina ja perjantaina Harjun kaupunkierikoiskokeella, perjantaina Humalamäen metsäerikoiskokeella sekä lauantaina ja sunnuntaina Laajavuoren kaupunkierikoiskokeella.

City VIP tarjoaa pääsyn kaupunkierikoiskokeelle, mukaanlukien:

• Tasokkaan ruokatarjoilun (Food Camp Finland)
• Tervetulojuoman
• Juhlavuoden yllätyslahjan
• Tyylikkään VIP-alueen anniskeluoikeuksilla
• Esteettömän näkyvyyden erikoiskokeelle
• Reaaliaikaisen tulospalvelun
• VIP-henkilökunnan ja juontajan palvelut
• Omat saniteettitilat
• Sisäänpääsyn koko tapahtuman ajan Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskukseen, jossa VIP-vieraille, on varattu oma Flying Finn Lounge huoltoparkin sydämestä.

Premium VIP kestitsee kaupunkierikoiskokeella maailmanluokan tyyliin:

Premium VIP sisältää kaikki samat palvelusisällöt kuin City VIP, mutta kustomoiduilla ruokatarjoilulla ja puitteilla, jotka nostavat hospitality-kokemuksen korkeimpaan mahdolliseen luokkaan, kuten:

•  Huippukeittiömestari Mikko Kaukosen laatima, viiden ruokalajin menun juomineen pöytiin tarjoiltuna
•  Tyylikkään VIP-alueen anniskeluoikeuksilla ja omalla baarilla sekä tarjoilijoilla

VIP-lisäpalvelut täydentävät juhlavuoden rallielämyksen

Saisiko olla vielä jotain ekstraa MM-rallikokemusta kruunaamaan? Räätälöimme mielellämme MM-rallipäivään myös VIP-tason lisäpalveluja aina kuljetuksista isännöityihin kilpailukeskuskierroksiin. Kerromme mielellämme erilaisista mahdollisuuksista, kysy lisää ja suunnitellaan astetta ainutlaatuisempi rallikokemus juuri teidän makuunne!

HUOM. Tietoa koronavirustilanteeseen liittyen

Suomen MM-ralli seuraa järjestelyissään hallinnon ja poikkeuslain mukaisia määräyksiä sekä Kansainvälisen Autoliitto FIA:n ja rallin MM-sarjan promoottorin WRC:n ohjeistuksia, sekä tiedottaa ajantasaisesti kanavissaan tapahtumasta ja sen mahdollisiin muutoksiin liittyvistä toimista. Kaikissa VIP-tuotteissa on lainmukainen peruutusturva.